Verwarming

Verwarming

Geniet van een warm en gezellige thuis zonder energieverspilling. Particulier of industrieel.

IN-Tec biedt voor elke behoefte de passende verwarming. Hangend of staand, energiezuinig, toekomstgericht en duurzaam.

Zonneboiler
Zonlicht is een bron van energie. Bij een zonneboiler wordt  warmte van de zon omgezet in warmte om sanitair water op te warmen. Een zonneboiler helpt ook de verwarming de juiste temperatuur te bereiken. Bij uitstek ecologisch en duurzaam.

Warmtepomp
Een warmtepomp haalt tot 80 procent warmte uit de bodem om rechtstreeks een individueel verwarmingssysteem van een woning of gebouw te voeden. Een warmtepomp verbruikt minder energie en stoot minder CO2 uit. Een voordelige oplossing.

Condensatieketel
Een condensatieketel recupereert de warmte uit waterdamp: warmte die bij een gewone ketel langs de schouw verdwijnt in open lucht. Een condensatieketel is zuinig omdat er geen warmte verloren gaat. Zo bespaart u energie en geld.

Vloerverwarming
Vloerverwarming is niet enkel esthetisch - geen storende radiotoren aan de muur, maar ook aangenaam. Het verspreidt de warmte gelijkmatig in de leefzone en geeft een gezellige sfeer. Vloerverwarming werkt ook bij lage temperatuur, waardoor u energie bespaart.

Convector
Convectoren warmen sneller op dan traditionele radiotoren en koelen ook sneller af. Daardoor zijn ze beter regelbaar en is er geen verspilling van restwarmte en –energie.  Het lage verbruik maakt de convector ook milieuvriendelijk. Convectoren, al dan niet op gas, zijn zowel in KMO’s en bedrijfsruimtes als in privéwoningen toepasbar.

Premies
De overheid stimuleert duurzame verwarming. Controleer of u recht hebt op subsidies via www.energiesparen.be.


Elektriciteit

Energie op maat: van nieuwbouw tot renovatie, van domotica tot industriële automatisering.   ...Ventilatie

Frisse lucht, ook binnenshuis.   Ventilatie zorgt voor ademruimte en bespaart energie door warmteverl...Sanitair

Een kleine aanpassing of volledige installaties voor badkamer en keuken?    IN-Tec begeleidt al ...
© In-tec 2019 | Gebruiksvoorwaarden| Data Protection Notice| Site by Plenso

Wij maken gebruik van cookies

De website van In-tec maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info