Elektriciteit

Elektriciteit

Energie op maat:

van nieuwbouw tot renovatie, van domotica tot industriële automatisering.

 

 

Industrie

Uw onderneming onder stroom

Elektriciteit op maat van uw bedrijf en machinepark. IN-Tec helpt kleine en middelgrote bedrijven om optimaal onder stroom te staan.

Hoger rendement

IN-Tec is gespecialiseerd in industriële automatisatie. Voor het aansturen van machines en algemene stroomverdeling schrijven we software op maat, gaande van een biogasinstallatie tot betoncentrale en veevoederbedrijven. Een grondige analyse van het stroomverbruik betekent een hogere efficiëntie en hoger rendement.

Verlichte geest en bedrijf

IN-Tec vormt aangepaste laagspanningsborden of hoog- en middenspanningcabines om tot een onmisbaar en makkelijk hanteerbaar werkinstrument. Het onfeilbare hart van uw bedrijf.

Om uw bedrijf letterlijk in de spotlights te zetten, denken we samen met u de verlichting van uw industriële ruimte en/of showroom uit. Uiteraard met bekabeling en bediening op de ideale plaatsen. 

 

Woningen - promotoren en particulieren

Leven als God thuis

IN-Tec geeft u de energie om optimaal te genieten van uw woning.

Zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten installeert IN-Tec algemene elektriciteit. We werken uw ideale situatie uit en geven technisch advies om uw droom te verwezenlijken. Van stopcontacten op de correcte plaatsen tot de juiste spanning voor uw verlichting en een gekeurde zekeringenkast. Zo geniet u ten volle van een gezellige, sfeerrijke en veilige thuis.

Duurzaam & domotica

IN-Tec installeert nieuwe en traditionele technieken op gebied van woningelektriciteit. Milieuvriendelijke en duurzame installaties zoals zonnepanelen garanderen de toekomst. Domotica maakt het leven aangenaam en zorgt het voor nog meer comfort.. Ook sturing en programmering hoort daarbij. Zo geniet u van de lusten zonder lasten.

Alle herstellingen

Kleine of grote herstellingen? Uw elektriciteitscircuit op punt stellen tijdens verbouwingen of klaarmaken voor keuring? IN-Tec gaat prat op een vlotte en snelle service.


Verwarming

Geniet van een warm en gezellige thuis zonder energieverspilling. Particulier of industrieel. IN-Tec biedt voor...Ventilatie

Frisse lucht, ook binnenshuis.   Ventilatie zorgt voor ademruimte en bespaart energie door warmteverl...Sanitair

Een kleine aanpassing of volledige installaties voor badkamer en keuken?    IN-Tec begeleidt al ...
© In-tec 2019 | Gebruiksvoorwaarden| Data Protection Notice| Site by Plenso

Wij maken gebruik van cookies

De website van In-tec maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info