Items in winkelmandje


Ventilatie

Ventilatie

Frisse lucht, ook binnenshuis.

 

Ventilatie zorgt voor ademruimte en bespaart energie door warmteverlies te beperken.

 

Gezonde lucht

Een ventilatiesysteem voert nieuwe zuurstof aan en drijft vervuilde lucht, vocht en schadelijke stoffen af. U geniet van constante verse, propere lucht in huis. Goed voor de gezondheid en voor de neus want vochtproblemen krijgen geen kans en muffe geurtjes zijn verleden tijd. Bovendien zorgt ventilatie ook voor een betere bescherming tegen CO2-vergiftiging.

Energie besparen

Een goede ventilatie geeft u niet enkel ademruimte, het zorgt ook voor meer ruimte in de portemonnee. De ramen openen om te verluchten is niet langer nodig, waardoor ook warmteverlies en bijhorende energieverspilling verdwijnen.

Sinds 2006 is ventilatie verplicht bij nieuwbouw en bepaalde renovatieprojecten. IN-Tec helpt u graag met de ventilatie in uw bouwproject.

Premies

De overheid stimuleert ventilatie. Controleer of u recht hebt op subsidies via www.energiesparen.be.

Meer info

Op de website van WTCB staat een interessant filmpje omtrent ventilatie in woningen, klik hier om dit te bekijken.


Elektriciteit

Energie op maat: van nieuwbouw tot renovatie, van domotica tot industriële automatisering.   ...Verwarming

Geniet van een warm en gezellige thuis zonder energieverspilling. Particulier of industrieel. IN-Tec biedt voor...Sanitair

Een kleine aanpassing of volledige installaties voor badkamer en keuken?    IN-Tec begeleidt al ...
Referenties

Bib

Laatste nieuws


Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief
"
Meerdere technieken, één aanspreekpunt: het is onze troef. Een sterke service in combinatie met de nieuwste technieken volgens uw wensen en verwachtingen. IN-Tec garandeert een snelle uitvoering en technische opvolging van alle duurzame technieken Wij zijn met jaarlijkse vakantie van 16 juli t.e.m. 3 augustus . Wij staan opnieuw ter beschikking vanaf 6 augustus.
"